Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 11 december 2009

Stemtent D66 gaat de wijken in

Op zaterdag 19 december is de stemtent van D66 Maastricht te vinden bij Winkelcentrum De Beente in Heugem. Het is de eerste van een reeks stemtenten die op locatie, namelijk in de wijken van Maastricht plaats zullen gaan vinden. 

Tussen 11.00-16.00 kunt u terecht bij de stemtent op het plein bij Winkelcentrum De Beente om met de mensen van D66 Maastricht in discussie te gaan over de stelling: “Heugem is schoon en veilig”. Indien u niet in staat bent de stemtent te bezoeken en toch u mening over deze stelling wilt geven, kunt u dit ook doen via de poll op de vernieuwde website www.d66maastricht.nl. Uiteraard kunnen bezoekers aan de Stemtent ook andere zaken op het gebied van lokale of landelijke politiek aan de orde stellen.