Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 28 december 2009

Stemtent D66 Maastricht over veiligheid

Ook in 2010 organiseert D66 Maastricht weer haar maandelijkse stemtenten op Plein 1992. De eerste stemtent van het nieuwe jaar vindt plaats op zaterdag 2 januari. D66 Maastricht legt inwoners van Maastricht dit keer de stelling “Maastricht is een veilige stad” voor.
 
Tussen 11.00-16.00 kunt u terecht bij de stemtent op Plein 1992 om de mensen van D66 Maastricht te laten weten of u Maastricht een veilige stad vindt.  Indien u niet in staat bent de stemtent te bezoeken en toch u mening over deze stelling wilt geven, kunt u dit ook doen via de poll op de website; www.d66maastricht.nl. Uiteraard kunnen bezoekers aan de stemtent ook andere zaken op het gebied van lokale of landelijke politiek aan de orde stellen.