Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 8 januari 2010

Stemtent D66 in Daalhof

Op zaterdag 16 januari trekt D66 Maastricht met de stemtent de wijk Daalhof in. Bij het winkelcentrum Daalhof aan de Herculeshof, kunt u terecht om uw mening te geven over de stelling: “Er mag een crematorium komen in Daalhof”.

De gemeenteraad is voornemens een crematorium te bouwen in de wijk Daalhof. Een crematorium te midden van een woonwijk stuit op weerstand van met name de bevolking in de omgeving. Tussen 11.00-16.00 kunt u terecht bij de stemtent om de mensen van D66 Maastricht te laten weten of u vindt dat er een crematorium mag komen in Daalhof of niet.

Indien u niet in staat bent de stemtent te bezoeken en toch uw mening over deze stelling wilt geven, kunt u dit doen via de poll op de website: www.d66maastricht.nl. Uiteraard kunnen bezoekers aan de stemtent ook andere zaken op het gebied van lokale of landelijke politiek aan de orde stellen.