Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 23 september 2018

D66 organiseert onderwijsdebat

D66 Maastricht organiseert op maandagavond 8 oktober een stadsdebat over het voortgezet onderwijs. Met name het masterplan (van Stichting LVO) roept veel discussie op in Maastricht. De fractie van D66 Maastricht wil graag weten wat er leeft onder de inwoners en de mening horen over actuele ontwikkelingen in het onderwijs.

Het voortgezet onderwijs is al jarenlang een onderwerp van discussie. Onlangs kwam daar nog het examen debacle van vmbo Maastricht bij. Aan de hand van een aantal stellingen wil de fractie weten hoe nu verder met het voortgezet onderwijs in Maastricht. Het debat is hierbij vooral gericht op de toekomst.

Deze avond zullen Guido Beckers (LVO Maastricht), Bert Jongen (wethouder Maastricht met de portefeuille onderwijs) en Paul van Meenen (Tweede Kamerlid voor D66 met de portefeuille onderwijs) in het panel zitten. Tijdens het debat zal telkens eerst het publiek haar mening geven waarna vervolgens de panelleden aan het woord komen.

De bijeenkomst begint om 19.30 uur, met een inloop vanaf 19.00 uur bij StayOkay, Maasboulevard 101. Aanmelding per mail wordt zeer op prijs gesteld in verband met reservering van voldoende plaatsen. Dit graag doorgeven middels het sturen van een mail naar: fractiemedewerker@d66maastricht.nl.

Entree, koffie en thee zijn gratis.