Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 26 oktober 2018

Stemtent D66 – ‘XTC mag gelegaliseerd worden’

Op zaterdag 3 november staat onze Stemtent op Plein 1992 met de stelling: ‘XTC mag gelegaliseerd worden’.

Zondag 21 oktober jl. besteedde Arjen Lubach in zijn tv-programma aandacht aan de problematiek rond XTC. Hij pleitte voor een legalisering van deze drug, waardoor de kwaliteit van de drug beter controleerbaar is en deze uit de criminaliteit wordt gehaald. Op de lijst van gevaarlijkste drugs komt XTC niet in de top tien voor. Dit in tegenstelling tot tabak (derde plek) en alcohol (vierde plek). Denkt u dat legalisering van XTC een goede zaak zou zijn? Of ziet u daar juist grote problemen in? D66 hoort het graag van u.

Het is mogelijk om met onze mensen in gesprek te gaan tussen 12.00 en 16.00 uur bij de Stemtent op Plein 1992.