Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 23 november 2018

Stemtent D66 – ‘Restzak eenmaal per maand ophalen is voldoende’

Op zaterdag 1 december staat onze Stemtent op Plein 1992 met de stelling: ‘Restzak eenmaal per maand ophalen is voldoende’.

Om de hoeveelheid aangeboden restafval verder terug te dringen, presenteerde de gemeente recentelijk het idee om de restzak minder vaak op te gaan halen in de toekomst. Als bewoners met name hun groente- en fruitafval beter scheiden, blijft er minder restafval over dat nog apart opgehaald dient te worden. De gemeente stelt daarom voor om de ophaalfrequentie van de restzak te verlagen van eenmaal per twee weken naar eenmaal per 4 weken. Denkt u dat dit voldoende is, of leidt dit tot onoverkomelijke problemen? D66 hoort het graag van u.

Het is mogelijk om met onze mensen in gesprek te gaan tussen 12.00 en 16.00 uur bij de Stemtent op Plein 1992.