Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 26 januari 2019

Stemtent – ‘Maak de milieuzone zo groot mogelijk’

Op zaterdag 2 februari staat onze Stemtent op Plein 1992 met de stelling: ‘Maak de milieuzone zo groot mogelijk’.

De invoering van een milieuzone voor vervuilende dieselvoertuigen in Maastricht is weliswaar even uitgesteld, maar zodra er overeenstemming is met België en Duitsland over de uitwisseling van kentekengegevens, zal de gemeenteraad een besluit nemen over de invoering van zo’n milieuzone. Momenteel liggen varianten voor die het centrum en Wyck binnen de milieuzone leggen, maar ook een variant waarin Mariaberg, Heugemerveld en Wyckerpoort worden meegenomen binnen de zone. Denkt u dat dit een goed idee is? Of is een kleine (danwel helemaal geen) milieuzone beter? D66 hoort het graag van u.

Het is mogelijk om met onze mensen in gesprek te gaan tussen 11.00 en 15.00 uur bij de Stemtent op Plein 1992.