Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 1 maart 2019

Stemtent – ‘Meer kenniswerk is goed voor iedereen’

Op zaterdag 9 maart staat onze Stemtent op Plein 1992 met de stelling: ‘Meer kenniswerk is goed voor iedereen’.

De provincie stimuleert innovatie: Brightlands Maastricht Health Campus, Maastro Clinics, Incubator en Scannexis. Om de beste therapie in Maastricht beschikbaar te krijgen, zowel voor patiënten als voor mensen die gezond willen blijven en vanwege de werkgelegenheid, om zo jonge mensen een kans te bieden om hun carrière in Maastricht te starten. D66 ziet graag dat investeringen van de provincie in kennis, ook de kans krijgen om te renderen. Dus liever leningen verstrekken dan subsidies. Denkt u dat zulke investeringen de moeite waard zijn? D66 hoort het graag van u.

Het is mogelijk om met onze mensen in gesprek te gaan tussen 12.00 en 16.00 uur bij de Stemtent op Plein 1992.