Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 18 april 2019

Afscheid van Franca Eurlings; Johan Pas nieuwe fractievoorzitter

Tijdens de raadsvergadering van 16 april jl. nam Franca Eurlings afscheid van de gemeenteraad. Een nieuwe baan viel niet te combineren met raadslidmaatschap en daardoor nam Franca, noodgedwongen en met pijn in het hart, afscheid van de politiek.

De raadszetel van Franca is overgenomen door Johan Pas. Johan is al langere tijd actief binnen de fractie van D66 Maastricht en sinds 2018 vertegenwoordigt hij ons ook als burgerlid bij de Maastrichtse gemeenteraad.

In het dagelijks leven is Johan docent en staat zo dus midden in de maatschappij. De fractie van D66 is niet alleen blij dat Johan als raadslid aanschuift, maar ook omdat hij meteen doorschuift naar de functie van fractievoorzitter. Wij hebben veel vertrouwen in Johan en wensen hem veel succes bij deze nieuwe uitdaging.

Klik hier om het verslag op Facebook te bekijken.