Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 24 mei 2019

Stemtent D66 – Maastricht moet investeren in snelfietsroutes

Op zaterdag 1 juni staat onze Stemtent op Plein 1992 met de stelling: ‘Maastricht moet investeren in snelfietsroutes’.

Op steeds meer plekken in Nederland worden snelfietsroutes aangelegd. Dit zijn regionale fietsroutes waarop fietsers comfortabel en zonder oponthoud kunnen fietsen van A naar B. Mede door de opkomst van de elektrische fiets, is fietsen over langere afstanden de laatste jaren populairder geworden. De fiets wordt daarmee ook een serieus alternatief voor de auto op bepaalde afstanden. Maastricht zou de bereikbaarheid van de stad, in samenwerking met omliggende gemeenten en de Provincie, door de aanleg van snelfietsroutes verder kunnen verbeteren. Denkt u dat het goed is als Maastricht (meer) investeert in deze snelfietsroutes? Wij horen het graag van u.

Het is ditmaal mogelijk om met onze mensen in gesprek te gaan tussen 13.00 en 15.00 uur bij de Stemtent op Plein 1992. Mocht u niet langs kunnen komen, maar toch willen reageren, dan kan dat via de poll op onze Facebookpagina.