Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 1 september 2019

Stemtent D66 – ‘Goed dat Maastricht aan de wietproef meedoet’

Op zaterdag 7 september staat onze Stemtent op Plein 1992 met de stelling: ‘Goed dat Maastricht aan de wietproef meedoet’.

Op 29 augustus werd bekend dat Maastricht een van de gemeenten is, waar de komende jaren geëxperimenteerd wordt met het reguleren van de wietteelt en wietverkoop. In de gemeenten waar het experiment plaatsvindt, zullen coffeeshops hun inkoop kunnen gaan doen bij wiettelers die legaal wiet mogen telen. Denkt u dat het goed is dat Maastricht meedoet met deze proef? Wij horen het graag van u.

Het is ditmaal mogelijk om met onze mensen in gesprek te gaan tussen 12.00 en 16.00 uur bij de Stemtent op Plein 1992. Mocht u niet langs kunnen komen, maar toch willen reageren, dan kan dat via de poll op de Facebookpagina van D66 Maastricht.