Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 24 januari 2020

Stemtent: “Maastricht moet Meerssen helpen via een regiegemeente”

Op zaterdag 1 februari staat onze Stemtent op Plein 1992 met de stelling: ‘Maastricht moet Meerssen helpen via een regiegemeente’.

De gemeente Meerssen deed afgelopen jaar het verzoek aan de gemeente Maastricht om samen een regiegemeente te vormen. Meerssen blijft dan een zelfstandige gemeente, maar vrijwel alle ambtenaren worden dan ondergebracht in de organisatie van de gemeente Maastricht. Deze gecombineerde organisatie verricht dan werkzaamheden voor zowel de gemeente Maastricht als de gemeente Meerssen. Denkt u dat dit voorstel een goede oplossing is, of denkt u dat er betere oplossingen zijn? Wij horen het graag van u.

Het is ditmaal mogelijk om met onze mensen in gesprek te gaan tussen 12.00 en 16.00 uur bij de Stemtent op Plein 1992. Mocht u niet langs kunnen komen, maar toch willen reageren, dan kan dat via de poll op de Facebookpagina van D66 Maastricht.