Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 8 mei 2020

D66 stelt vragen over maatregelen ter ondersteuning van de Maastrichtse horeca

D66 is zeer betrokken bij de gevolgen van de coronacrisis, die Maastrichtse ondernemers en medewerkers in alle sectoren heeft getroffen. Winkeliers zagen hun omzet gemiddeld hard onderuitgaan. Horeca, cultuursector en sportscholen zijn verplicht gesloten, met veel onzekerheid en grote zorgen tot gevolg.

D66 Maastricht ziet dat het College van B&W van gemeente Maastricht al veel doet om de problemen in de horeca te verlichten, waar wij erg blij mee zijn. D66 Maastricht ziet dat de ondernemers in Maastricht zelf enorme creativiteit inzetten om toch omzet te blijven maken, kosten te drukken en personeel aan het werk te houden. Raadsleden Claudia Demas en Johan Pas stellen daarom schriftelijke vragen aan het College van B&W over de maatregelen die zij neemt om de Maastrichtse horeca te ondersteunen bij de invulling van de anderhalve meter economie.