Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 16 mei 2020

Stemtent online – ‘De gemeente gaat goed om met de coronacrisis’

Op zaterdag 23 mei zullen wij voor het eerst een online Stemtent houden. De stelling waarover gesproken kan worden met leden van onze fractie is: ‘De gemeente gaat goed om met de coronacrisis’.

Vanwege de coronacrisis is het momenteel niet mogelijk om een reguliere Stemtent op Plein 1992 te houden. Daarom stellen wij iedereen die geïnteresseerd is om zijn mening te geven over de stelling in de gelegenheid via videoconferencing in gesprek te gaan met leden van onze fractie. Geïnteresseerden kunnen zich t/m woensdag 20 mei aanmelden via fractie@d66maastricht.nl. Zij krijgen vervolgens een uitnodiging en nadere uitleg over het verloop van het gesprek.

De gesprekken zullen op zaterdag 23 mei tussen 11.00 en 12.00 uur zijn. Reageren op de stelling kan ook via onze Facebookpagina.