Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 27 mei 2020

Debat KPMG-rapport

Tijdens het debat over het KPMG-rapport, maakte fractievoorzitter Johan Pas een vergelijking met het bekende lied van Ramses Shaffy: zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder om zo alle verschillende facetten van het rapport en de stand van zaken in het sociaal domein te belichten.

Johan Pas vroeg in zijn bijdrage naar wat nu eigenlijk de ‘Maastrichtse maat’ is in het sociaal domein. Ook ging hij in op het groot aantal zorgaanbieders dat momenteel actief is in Maastricht. Leidt een verkleind aanbod tot meer (financieel) overzicht, of slechts tot een verschraling van het aanbod? Tot slot riep hij het College en de gemeenteraad op om samen constructief te werken aan een oplossing voor de huidige problematiek.

De volledige tekst van de bijdrage is hier te bekijken.