Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 27 juni 2020

Stemtent D66 – ‘Maastricht heeft adequaat gereageerd op de Coronacrisis’

Op zaterdag 4 juli staat onze Stemtent op Plein 1992 met de stelling: ‘Maastricht heeft adequaat gereageerd op de Coronacrisis’.

Tijdens onze eerste Stemtent sinds het uitbreken van het Coronavirus, kan het eigenlijk niet anders dan dat het ook over dit onderwerp gaat. Wat vindt u van de maatregelen die Maastricht heeft genomen tot nu toe? Denk aan de extra terrasruimte, of het eenrichtingsverkeer voor voetgangers in bepaalde straten in het centrum. Zijn de maatregelen voldoende? Of misschien te veel van het goede? Wij horen het graag van u.

Het is ditmaal mogelijk om met onze mensen in gesprek te gaan tussen 12.00 en 14.00 uur bij de Stemtent op Plein 1992. Wij vragen u vriendelijk om daarbij de 1.5 meter afstandsrichtlijn in acht te nemen. Mocht u niet langs kunnen komen, maar toch willen reageren, dan kunt u een mail sturen naar fractie@d66maastricht.nl.