Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 14 juli 2021

Bijdrage Kaderbrief 2021

Tijdens de behandeling van de kaderbrief op 14 juli 2021 is fractievoorzitter Johan Pas namens de fractie van D66 onder meer ingegaan op belangrijke thema’s als “jeugd”, “Student en Stad”, “verkeerscirculatie” en “wonen”. Ook “externe inhuur” en het poppodium de Muziekgieterij hadden een plek hierin. Johan Pas: “Als wij nu lezen in de kaderbrief hoe voortvarend dit college eindelijk muziek wil maken van ons poppodium stemt ons dat uitermate positief.”

Ook refereerde Johan aan de woorden die hij vorig jaar gebruikte in zijn bijdrage: “Laten we ons met z’n allen voor de volle 100% veur us stad Mestreech inzetten. Oppositie, coalitie en het college, we moeten de handen ineen slaan en ja, we hoeven het niet eens te zijn, maar ga in gesprek met elkaar en bediscussieer de punten van verschil op inhoud en niet op de persoon. Behoud het fatsoen.”

De volledige bijdrage kun je hier teruglezen op onze site.